Известие

Collapse
No announcement yet.

Краят на моята 145-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Краят на моята 145-ца

В неделя следобеда стана цялата работа от едно никакво изпреварване-човека реши в последния момент, че ще завива наляво и ме засече и директно в дървото!
    http://cardinala.snimka.bg/automobil...te-i-az.493456

Дайте мнения дали си струва да я правя???
    Пораженията на пръв поглед са изкривени рога, скъсани тампони на двигателя и поражения по масления филтър и стойката му-там е леж! Скъсани маркучи отпред на турбото, тръби на климатика, вероятно има удар и по турбината, и всичко пред двигателя е тоталка!
    Заслужава ли си или да взимам направо друга, но пък цвета много си ми харесва???
    Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
    Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
    Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

според мен продавай каквото можеш на части и взимай нова че това са много нерви по майстори и морги

Comment

здравей колега
      надявам се да няма пострада ли жалко за колата
      На въпроса колега ако искаш да я правиш и да стане както трябва ще ти излезне само работата 1000лв. че и повече и за части още доста защото докато не се разглоби колата няма как да знаеш колко ще е с точност така,че ако ще я правиш си приготви 1500лв. само за начало защото съм сигурен,че и ще ти седни повече при полежение,че има и криви рогове и други неща бои,консумативи.А ми според мене си вземи друго купе или я продавай

Comment

На тоя етап ще трябва да остане така докато не приключи следствието и после разправиите със застрахователите. Сигурно ще ме мотаят поне 6-7 месеца

Comment

преди време един приятел се удари и около месец се занимаваше със застрахователи колата също беше с челен удар и накрая я продаде по добре я продавай,ако искаш питай само за информация колегата IXIBIT за тенекеджийските истории и боядисването колко излиза,а той е единственият който познавам да предлага високо качество на работа,но и парите са различни от останалите сервизи

Comment

Най-важното е, че ти си цял.Иначе е много неприятна ситуация
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение

Била е красавица... наистина жалко за колата, но понякога се случват и такива неща... важно е ние да сме здрави!

Колега не бързай, изчакай поне една седмица, да ти се избистри главата - тогава сам ще стигнеш до правилното решение. Тук колегите(и аз) можем само да се опитаме да помогнем, но съветите ни биха били повлияни от собствени разсъждения и черни мисли при евентуално такова събитие с наще коли(да не дава господ). От друга страна е чисто финансовата задача с многото неизвестни, най-добрия случай е да ти я изплатят като тоталка и да ти оставят колата. Тогава вече имаш избор - дали тази или друга, пак същата или пък съвсем различна.

Имам един познат -караше бмв е36, размазаха му го на едно кръстовище, след което човека си взе същото и му прехвърли всички глезотийки с които вече се беше сдобил - чипове, филтри, кожен салон, стопове, споилер, джанти - и така си направи почти същата кола, а останалото го разпродаде.

Пожелавам ти търпение и успех!
              sigpic
              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Твърдо съм за нова кола. Не че не е възможно да се оправи, но просто не си струва. При положение, че аз продавам/заменям моята и за 3000лв. никой не се обажда да я види поне. А е 2000г. и си е поддържана кола. Просто обявявай цените на частите и каквото се вземе вземе, каквото можеш си запази за теб, останалото за скраб и горе долу си поизбил парите за нова такава или по-хубава.

жалко за случката, но нали ти си добре!
                Last edited by tonov; d.m.y г., 22:29.
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Аз все още имам колебания, но ще се изяснят като приключи работата със следствието и застрахователите и след като свалим мотора с кутията на земята да видя какво точно ще се окаже. Понеже тия рога и ламарини могат да се вземат от друга с проблем в мотора съм силно замислен да се прави, а пък и тази си я бях направил с голям мерак

Comment

Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                    Аз все още имам колебания, но ще се изяснят като приключи работата със следствието и застрахователите и след като свалим мотора с кутията на земята да видя какво точно ще се окаже. Понеже тия рога и ламарини могат да се вземат от друга с проблем в мотора съм силно замислен да се прави, а пък и тази си я бях направил с голям мерак
                    Начи вземи си една същата с парите който ще вземеш от застраховката и тая си дръж за части. Лично аз така бих направил, доста по изгодно е от страна на поддръжка.
                    145 1.7 16V Boxer

Comment

Не знам от гражданската на онзи какви пари ще ми преведат и кога?

Comment

те признаха ли го него за виновен
                        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Официално още не, но неофициално той е виновен

Comment

Лоша работа... съжалявам за случилото се.
                            Аз като съвет мога да ти дам или я продавай цялата или си я остави за теб за части ако взимаш същата,аз продавам една такава на части незнам колко време вече,взимат се все едни и същи части най-бързо и след това една купчина ламарина и неща които заемат място.Има жтд-та за по 2000лв,зимай една и после си я направи още по-добра Ако мога да помагам с нещо звънкай знаеш.Успех!
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Тоя го ядох миналата година.
                              Взимай си парите от застрахователя и си купи една нова.
                              Иначе няма да имаш скоро кола.
                              Тая повече никога няма да бъде , каквато е била.
                              И да я изправят, само след няколко години ще е изгнила цялата.
                              Гадно е, ама нали си жив издрав!
                              Тенекии се купуват!
                              Успех!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X